Xocolatl - Treas.dk

Xocolatl

Gaveæsker med Xokolatl, den perfekte ingrediens lækre snacks i gaveæsken

Det danske chokolade brand Xocolatl, der skaber unikke smagsoplevelser med fokus på autentiske smagsoplevelser og traditionelle produktionsmetoder. 

De bruger kun de bedste ingredienser, for at sikre, at chokoladen er af højeste kvalitet. Produkterne er skabt med en stor respekt for den rige historie og traditioner af chokolade, og de ønsker at dele vores passion for håndværk og kvalitet med vores kunder.

Xocolatls produkter går igen i stort set alle gaveæsker til hende og gavekurve til ham, men er kombineret med forskellige smagsvarianter, fra den klassiske mælkechokolade til mere eksotiske smagsoplevelser såsom bacon-mandler. Chokolade er perfekt som en gave til enhver chokolade-elsker eller som en forkælelse til dig selv.

Vi tilbyder hurtig levering direkte til din dør, og vores kundeservice står altid klar til at hjælpe dig med at finde den perfekte chokoladeoplevelse, der passer til dine ønsker og behov. Giv dig selv eller en du holder af en uforglemmelig smagsoplevelse med chokolade fra Xocolatl.

Udover produkterne fra Xocolatl har vi også lækre poser lakridser fra Weibel.

Skal der flere produkter I end Xocolatl, kan du finde alle vores enkeltprodukter heri vores bland din egen gaveæske gaveunivers.

Velkommen til TREAS – et inspirerende gaveunivers med gaver der overrasker og GLÆDER.