Verdens bedste MOR Gaveæske - Treas.dk

Verdens bedste MOR Gaveæske

850,00 kr.

Yderligere produktinfo

Gave til børnenes mor |  Gave til morsdag

Verdens bedste mor gaveæske er vores bestseller gave til morsdag, og den kommer i begrænset antal. Gør morsdag til noget særligt med denne gaveæske, og bestil den i god tid inden morsdag.

Verdens bedste mor Gaveæske er den perfekte gave til en kvinde der fortjener det

Har I verdens bedste mor i din familie? Så husk at sige det til hende, og gør det med den perfekte gave til morsdag. Denne æske her indeholder de smukkeste og lækreste ting, som alle mødre ville elske. Jeg kan slet ikke sige det nok gange, denne gave er den ultimative gave til mors dag.

Gave til kvinder i alle aldre

Her finder du smukke gaveæsker til alle anledninger. Gave til morsdag, eller gaveide til konens fødselsdag. Kig på vores udvalg af flotte sammensatte gaveæsker her, eller sammensæt din helt egen gaveæske her.

Du kan sammensætte din helt egen gaveæske – på Treas.dk. Så kan du få gaveæsken til at indeholde præcis det du ønsker og vælge imellem hundredvis af lækre gaveartikler til hende. Vi har et stort udvalg af flotte smykker, selvforkælelse fra Meraki, hårpynt og delikatesser.

Mangler du en gave til morsdag så er denne Verdens bedste mor gaveæske et super godt bud. Enhver kvinde ville elske at modtage denne gaveæske fra børnene, fx. som en gave til morsdag eller gave til fødselsdag.

Synes du at dine at dine børns mor fortjener en tanke for alt hun gør – så sender vi gerne gaveæsken direkte til hende, med en hilsen.

Forslag til anledninger:

Andre har købt