Valentinsdag Love gaveæske 399 kr. - Treas.dk

Valentinsdag Love

399,00 kr.

Gaveæsken indeholder:

Yderligere produktinfo

Valentinsdag Love

Denne gaveæske er et sikkert hit til valentinsgaven. Vis din elskede hvor meget du elsker hende med en Valentinsdags Love Gaveæske, der er fyldt med smukke og lækre overraskelser. Gaveæsken indeholder en elegant guldhalskæde med en ferskvandsperle, der er et smukt symbol på kærligheden mellem jer. Desuden er der en plade lækker chokolade med røde bær, der vil forkæle enhver chokoladeelsker. For at fuldføre gaveæsken er der også tre små hjerteformede chokolader, der er en sød påmindelse om kærligheden på Valentinsdag. Overraskelsen vil helt sikkert blive værdsat af din kæreste, og vise at du tænker på hende på denne særlige dag.

Bestil din Valentinsdags Love Gaveæske i dag og glæd din elskede med denne unikke gaveæske!

Find flere valelentins gaveæsker

Vi har samlet alle vores gaveæsker som egner sig godt til lige præcist valentinsdag inde på vores Valentinsdag univers, så hvis du vil se vores store udvalg af færdige gaveæsker er det der du skal hen og inspireres.

Husk at vælg et håndskrevet kort ved checkout.

Vil du hellere vælge selv

Er du mere til at mixe din egen gaveæske til din kæreste så har vi et unikt univers hvor du selv kan sammensætte dit indhold til en gaveæske. Se mere inde på vores Personlige gaveunivers, hvor du kan blande gaveæsken selv og tilføje selve æsken når du kommer til indkøbskurven.

Andre har købt