Tænker på dig gaveæske - Gaveæske til hende!

Tænker på dig gaveæske

269,00 kr.

Yderligere produktinfo

Tænker på dig gaveæske er den perfekte gave til hende.

Gaver op og gaver ned. Gaver er dejlige at modtage, og tilfredsstillende at give. Denne gaveæske indeholder en lækker blanding af selvforkælelse, og er fx. en ideel gaveide til en veninde. En venindegave til under kr. 300 der fortæller modtageren at du holder af hende.

Gave til konen der har alt | Gave til morsdag

Mangler du en ide til en flot værtindegave eller en gave til konen der har alt? Så er denne smukke gaveæske et godt bud. Den indeholder bløde glimmerstrømper i rust, en flot plisse  scrunchie i lys, meraki læbepomade og lækker sød finsk lakrids.

Gave til kvinder i alle aldre

Vi har sammensat smukke gaveæsker i alle prisklasser, og til enhver anledning. Gave til konens fødselsdag, en ide til studentergave, eller en gave til veninden der lige har fået et barn. Kig på vores udvalg HER, eller sammensæt din egen æske HER.

Du kan sammensætte en gaveæske med lækre produkter fra Meraki eller flotte hår accessories. Der er noget for alle.

Det kan være svært at finde en gave til under 270 kr. Men denne gaveæske koster ikke ret meget, og er virkelig lækker at modtage. Vil du sende en kærlig tanke til en du holder af, så sender vi gerne gaven direkte til modtager hvis du ikke har mulighed for selv at aflevere den.

Det kan fx. være en kærlig tanke til studenten eller en hilsen til en du holder og bor langt væk.

Forslag til anledninger:

  • Gave til veninde
  • Gave til kæresten / konen
  • Stundentergave
  • Morsdags gave
  • Værtindegave

En gave siger mere end tusind ord. Sørg for at kvinden du holder af, ved det. Send hende en personlig hilsen i form af en gaveæske. Gaveæskerne fra os indeholder kun gaver i høj kvalitet, og vi pakker den med hjertet og sørger for at alle detaljer bliver lige i skabet.

Andre har købt