Smil til verden gaveæske - Treas.dk

Smil til verden gaveæske

379,00 kr.

Yderligere produktinfo

Smil til Verden gaveæske til hende er en flot gaveide til kvinden du holder af

Det fede ved at give en gaveæske er at du får mange gaver i en. Vores flotte gaveæske til hende som du ser her indeholder ting der passer perfekt til en anledning som fødselsdag, jubilæum eller en værtindegave. Den kan også være ideel til morsdag, eller til fødselsdagsgave til søster.

En gave til bedste veninde |  Gaveæske til hende du holder af

Denne gaveæske kalder vi Smil til Verden. Det gør vi fordi den bringer glæde, og indeholder den fantastiske favoritkop fra Design Letters med ordet SMILE på. Gaveæsken indeholder også en par lækre glimmerstrømper fra Le Bonne Shoppe, samt en grøn hårklemme og lækre mandelkarameller. Giv denne gave til barnepigen, eller som en afskedsgave til dagplejemoren.

Gave til kvinder i alle aldre

Her finder du smukke gaveæsker til alle anledninger. Gave til studentergilden, eller gaveide til konens fødselsdag. Kig på vores udvalg af flotte sammensatte gaveæsker HER, eller sammensæt din helt egen æske HER.

Sammensæt din helt egen gave – byg din egen gave – på Treas.dk. Vi har et stort udvalg af flotte smykker, hårpynt og Meraki selvforkælelse.

Mangler du en gave til under kr. 400 så er denne gaveæske et super godt bud. Enhver kvinde ville elske at modtage denne gaveæske, fx. som en gave til morsdag eller gave til valentinsdag. Der er mange der synes det er svært at finde den helt perfekte gave til hende. Gaveæskerne fra Treas er en ideel gaveide til kvinden i dit liv.

Vi kan også sende gaveæsken direkte til modtager og med et håndskrevet kort.

Forslag til anledning til at give Smil til Verden gaveæske til hende:

  • Fødselsdagsgave til veninde
  • Gave til dagplejemoren
  • Jubilæumsgave
  • Velkomstgave til en ny medarbejder
  • Bare fordi gave!

Andre har købt