Planlægning Gaveæske - Treas.dk

Planlægning Gaveæske

269,00 kr.

Yderligere produktinfo

Planlægning gaveæske er en genial gaveide til teenagepigen.

En gaveæske som denne er perfekt til den unge kvinde, der er ved at lære at planlægge livet. Vi har sammensat denne gave der passer rigtig godt som en gave til barnepigen, eller som studentergave. Den er også perfekt til at sende som en lille gave til efterskolepigen.

En gave til studerende

Denne gaveæske hedder Planlægning. Det gør den fordi den indeholder en lækker notesbog, med stof cover og kobber skrift på forsiden. Her får du også en flot kuglepen med graveringen “MAKE IT HAPPEN”. En lys rosa hårklemme og lidt karameller får du også i denne gaveæske. Send en gave til efterskolen, eller giv en personlig og brugbar gave til studenten. Gaveæsken er også en perfekt gaveide til datteren. En gave fra mor til datter, der rammer plet.

Planlægning er guld værd

En gaveæske fra Treas er en personlig gave, der imponerer modtageren og overrasker. En overraskende gave til hende du holder af. Gaven er perfekt til alle anledninger, og den er fx. tit købt og sendt med en hilsen direkte til den savnede efterskolepige. Se udvalget af vores gaveæsker HER, eller sammensæt din egen HER. Vi har et stort udvalg kuglepen med gravering, selvforkælelse og hår accessories til kvinder i alle aldre.

Planlægning gaveæsken koster kun kr. 269 så den passer til de fleste gavebudgetter. Gave til under kr. 300.  En gave til den unge pige rammer du plet her, med en gave til teenageren, til under kr. 300.

Vi sender gerne gaveæsken direkte til modtageren – og hvis du ønsker så håndskriver vi også kortet for dig.

Forslag til anledning til at give Smil til Verden gaveæske til hende:

  • Gave fra mor til datter
  • Send en gave til efterskolebarnet
  • Gave til studentergilde
  • Venindegave

Andre har købt