Perler & Pink gaveæske - Treas.dk

Personlige gaveæsker leveret på 1-3 hverdage

Perler & Pink gaveæske

700,00 kr.

Ikke på lager

Yderligere produktinfo

Perler & Pink gaveæske er årets gaveide til morsdag

Man siger at den største gave er at give. Gaveæsken her indeholder en super elegant sammensætning af 4 eksklusive gaver, med en smuk perle halskæde, og selvforkælelse til hende.  Den er en ideel gave til konen, gave til kæresten eller den perfekte gave til morsdag.

Gave til morsdag | Giv en flot gaveæske

Mangler du en gaveide til konen der har alt? Så er denne smukke gaveæske et godt bud. Den indeholder fx. en perlehalskæde, og en neglelak fra Fnug i rosa farve, en lyserød scrunchie og islandsk Omnom chokolade.

Gave til kvinden der elsker lyserød

Gaveæskerne fra Bjort.dk er den perfekte gave til enhver anledning. Gave til konens fødselsdag, en ide til studentergave, eller en gave til veninden der lige har fået et barn. Kig på vores udvalg HER, eller sammensæt din egen æske HER.

Sammensæt din helt egen personlige gave med lækre produkter fra Meraki, smykker fra By Jolima, Omnom chokolade, eller hårklemmer og scrunchies. Der er noget for enhver smag og anledning.

En gave til hende for kr. 700. Ligger dit budget på 500-700, så får du meget for pengene i denne gaveæske. En gave hun ville elske, og den passer også perfekt som en gave til børnenes mor eller som en gave til kæresten.

Send en Perler & Pink gaveæske fra Treas direkte til modtageren. Vi sørger for det hele – også kortet!

Forslag til anledninger:

  • Gave til konen
  • Gave til morsdag
  • Kærestegave
  • Gave til veninde

En gave siger mere end tusind ord. Sørg for at kvinden du holder af, ved det. Send hende en personlig hilsen i form af en gaveæske. Gaveæskerne fra os indeholder kun gaver i høj kvalitet, og vi pakker den med hjertet og sørger for at alle detaljer bliver lige i skabet.

Andre har købt