Påskeæg choko og karamel 175g køb for kun 99 kr.- Treas.dk

Påskeæg choko og karamel 175g

99,00 kr.

Gaven består af et påskeæg i metal.

Påskeægget indeholder:
• 75 g karameller med hhv. havsalt-, mandel- og lakridssmag
• 100 g ass. fyldte chokolader fra Italienske Socado

Efter brug kan påskeægget stå dekorativt i hjemmet påsken igennem, og forsøde med lækkerier til dem der går forbi.

Yderligere produktinfo

Påskeæg choko og karamel 175g

Vi ved, at det har været en turbulent tid for mange firmaer, og det kan være svært at vise værdsættelse for medarbejderne på en passende måde. Derfor er vores påskeæg gave fyldt med lækre chokolader og karameller det perfekte valg til at forkæle og takke dine trofaste medarbejdere i påsken.

Dette påskeæg er en fantastisk måde at vise, at du værdsætter dine medarbejderes indsats og dedikation, især i denne tid. Det er en sød og personlig måde at takke dine medarbejdere og samtidig sprede lidt påskeglæde på arbejdspladsen.

Så hvorfor ikke forkæle dine medarbejdere med vores påskeæg fyldt med 175 g lækkerier? Det er en sød og personlig måde at takke dem på i påsken, og det kan skabe en hyggelig og sammenholdende stemning på arbejdspladsen.

Bestil 5 og få gratis fragt.

Tilføjelser til påskeæg

Hvis I ønsker at fylde mere i påskeægget kan I fx tilføje en af vores kundefavorit salmiaklakridser til påskeægget.

Når I giver påskeægget kan I lige toppen den ved at skrive et lille personligt kort. Ikke noget langt, bare en lille kort besked hvor I takker for en god indsats.

At give dine medarbejdere eller samarbejdspartnere et påskeæg er en god måde at vise, at du værdsætter deres indsats og ønsker at sprede lidt påskeglæde. Det viser, at du har tænkt på dem og ønsker at skabe en hyggelig og sammenholdende stemning i virksomheden.

Det kan også være med til at øge loyaliteten og tilfredsheden blandt medarbejderne og styrke samarbejdet med dine samarbejdspartnere. Så hvorfor ikke give et påskeæg fyldt med lækre karameller fra Xocolatl og fyldte chokolade påskeæg fra Italienske Socado som en sød og personlig måde at takke dine medarbejdere og samarbejdspartnere i denne påske?

Større firmagaver

Hvis I ønsker at give jeres medarbejdere større gaver har vi samlet en masse forskellige under kategorien FIRMAGAVER, der er flere gaveæsker til Hende, men også vores klassiske gavekurv med slik, vin kaffe og mere til kun 500 kr.

Kontakt os for fakturabetaling.

 

Andre har købt