Køb en smuk Mor halskæde guld for under 550 kr. - Treas.dk

Mor halskæde guld

525,00 kr.

MOR halskæde fra Jukserei.
24 karat forgyldt sterling sølv.
Vedhæng Ø11 mm og kædelængde 45 cm.
Håndlavet i Italien.

Yderligere produktinfo

Mor halskæde i guld

Noget af det smukkeste man kan give sin mor er denne “MOR” halskæde i 24 karat forgyldt sterling sølv produceret i Italien af Jukserei.

Anledninger kan der være mange af, det kan være nu til mors dag d. 14. maj, en julegave til mor, en fødselsdagsgave til din mor eller dine børns mor, eller en dag du bare ønsker at hun skal have lidt ekstra kærlighed tilbage fra dig, for alle de år hun har vist dig den kærlighed som kun en mor kan give.

Skal der rigtig forkæles, så kan denne halskæde til mor kombineres med en flot Design Letters MOM kop eller en lysestage i krystalglas

Halskæder til mor

Ingen gave betyder lige så meget som dem man får af sine børn, med en mor halskæde i guld er du sikker på at at give en gave som går lige i hjertet på din mor.

Du kan give hende den, med vished om at hun kan bære den med stolthed.

Mor halskæden i guld kommer i en flot lille æske med låg.

Hvis ikke “MOR” er til mor halskæde guld, så fås den også i mor halskæde sølv her.

Vi har mangle flotte halskæder til mor, de 2 med MOR graveret i vedhænget, men også flere guld halskæder med perler. Se alle smykkerne her.

Gaveæsker til mor

Skal det være nemt har vi også inkluderet morhalskæden i vores Verdens Bedste Mor gaveæske, hvor der udover halskæden også er sammensat flotte twisted stearinlys i 2-farvet rosaguld, MOM koppen fra Design Letters og en læbepomade fra Meraki. Altsammen noget enhver mor elsker.

Alle gaveæskerne i vores Mors dag gaveæske tema kan også ramme plet i mor hjerte. Find dem alle sammen her,

Andre har købt