Kvindens drøm gaveæske - Smuk Gaveæske

Kvindens drøm gaveæske

595,00 kr.

Yderligere produktinfo

Kvindens drøm Gaveæske er en god gaveide til hende

Det fede ved at give en gaveæske er at du får mange gaver i en. Gaveæske til kvinden – Kvindens Drøm- som du ser her indeholder en lækker blanding af selvforkælelse og forkælelse til hjemmet. En super god ide til gave til morsdag, eller som gave til kæresten.

Gave til børnenes mor |  Gave til morsdag

Kvindens Drøm gaveæsken er vores bestseller. Det er en gave til hende til under kr. 600 og indeholder en halskæde med ferskvandsperle, lækre glimmerstrømper, en hårklemme og et duftlys fra Meraki. Gaveæsken kan være en gave til din kone eller en gave til morsdag.

Gave til kvinder i alle aldre

Her finder du smukke gaveæsker til alle anledninger. Gave til studentergilden, eller gaveide til konens fødselsdag. Kig på vores udvalg af flotte sammensatte gaveæsker HER, eller sammensæt din helt egen æske HER.

Sammensæt din helt egen gave – byg din egen gave – på Treas.dk. Vi har et stort udvalg af flotte smykker, hårpynt og Meraki selvforkælelse.

Mangler du en gave til under kr. 600 så er denne gaveæske et super godt bud. Enhver kvinde ville elske at modtage denne gaveæske, fx. som en gave til morsdag eller gave til valentinsdag.

Vi kan også sende gaveæsken direkte til modtager og med et håndskrevet kort.

Forslag til anledninger:

  • Gave til konen
  • Mors dags gave
  • Gave til bedste veninde
  • Personlige gave til søster
  • Valentingsdagsgave

Andre har købt