Kærlighed til dig - Treas.dk

Kærlighed til dig

529,00 kr.

Yderligere produktinfo

Kærlighed til dig gaveæske er årets venindegave

Gaveæskerne fra Treas er en gaveide til kvinden i dit liv. Giv en flot gaveæske som fødselsdagsgave til veninden, eller som indflytningsgave til hende. Vi har sammensat en række gaveæsker der passer til enhver kvinde, uanset alder. Der er noget for alle. Gave til din veninde, eller gave til din søster. Du kan også sammensætte en personlig gave der passer perfekt til modtageren, og indeholder alt det hun ville elske. Gaveæske med selvforkælelse og lækkert chokolade.

Gave til indflyttergave

Gaveæsken her hedder Kærlighed til dig. Den består af Meraki shampoo og balsam sæt, samt de fineste stearinlys i rosaguld. Sidst men ikke mindst får du en plade Xocolatl chokolade og en flot beige scrunchie til håret. Gaveæsken koster kr. 529 og passer derfor perfekt som en gaveide til kvinden som sætter pris på ting hjemmet.

Gaveide til en ung kvinde

En gaveæske er en personlig gave, der overrasker. Kom til festen med en gave til hende som hun ikke har tænkt på at ønske sig. En gave alle kan bruge, er netop en gaveæske fra os. Vi har sammensat en række gaveæsker som du kan se HER, og ellers kan du sammensætte din helt egen personlige gaveæske HER.

En personlig gaveæske er den ultimative gaveide til hende i dit liv, du gerne vil overraske.

Kærlighed til dig gaveæsken passer også flot som en venindegave. En gaveæske er mange gaver i en, og rammer plet hver gang. En gavekurv med Meraki produkter, og flotte stearinlys er en gaveide til hende du holder af. Prøv og bestil en, og mærk glæden af at give.

Går du glip af festen? Ingen problem! Vi sender gaven gerne direkte til modtageren for dig.

Giv Kærlighed til dig som:

  • Indflytningsgave til hende
  • Fødselsdagsgave til bedste veninde
  • Gave til svigermor
  • Værtindegave
  • Bryllupsgave

Andre har købt