Fordi du er dig - Treas.dk

Fordi du er dig

569,00 kr.

Yderligere produktinfo

Fordi du er dig gaveæske er en gaveæske der overrasker og glæder hende du holder af.

Gaveæske til hende du gerne vil glæde. Bestil en gave der ikke kommer fra hendes ønskeseddel. Hun ville elske denne gaveæske med et smykke, lidt chokolade og noget lækkert til hendes hår. Denne gaveæske er en gaveide til veninde, og den perfekte gave til konfirmation. Den kan også være en studentergave eller bare en selvforkælelsesgave.

Gaver der ikke kommer fra en ønskeseddel.

Denne gaveæske kalder vi Fordi du er dig. Det gør vi fordi den oser af kærlighed, og modtageren kommer til at føle sig elsket og set. En gaveæske fra Treas er en personlig gave, enhver kvinde ville elske at modtage. Gaveæsken indeholder en smuk perle halskæde fra By Jolima som passer alle kvinder uanset alder og status. Lækkert chokolade fra Xocolatl finde du også i denne gaveæske til konen, samt en hårklemme med sten og en stor mega scrunchie. Denne æske er en af vores mest populære æsker, og passer perfekt som en gave til under kr. 600.

En gave der bliver husket og værdsat

En gaveæske fra Treas er en personlig gave, der imponerer modtageren og overrasker. En overraskende gave til hende du holder af. Gaven er perfekt til alle anledninger, og den er fx. tit købt til konfirmation eller studentergave. Det er også en flot gave til bryllupsdag eller til morsdag. Vi har sammensat en række gaveæsker som du kan se HER, og ellers kan du sammensætte din helt egen personlige gave HER.

Vi tilbyder at du kan sammensætte en gaveæske, så den passer perfekt til modtageren. Hvem ville ikke elske at modtage en personlig gaveæske du selv sammensætter?

Fordi du er dig gaveæsken koster kun kr. 569, og i gaveæsken får du 4 flotte gaver i en gaveæske. En gave i form af gaveæske egner sig blandt andet som gave til morsdag, eller en kærlighedsgave til Valentinsdag. Den helt perfekte gave findes nok ikke, men en gaveæske fra Treas kommer langt derhen.  Lad os hjælpe dig med at ramme plet med gaven til din søster eller give dig en gaveide til hende.

Vi sender gerne gaveæsken direkte til modtageren – og hvis du ønsker så håndskriver vi også kortet for dig.

Forslag til anledning til at give Smil til Verden gaveæske til hende:

  • Venindegave til fødselsdag
  • Gave til bryllupsdag
  • Mors dags gave
  • Valentinsgave
  • Gave til kæreste
  • Kærlighedsgave

Andre har købt