Firma gavekurv - Treas.dk

Firma gavekurv

500,00 kr.

Gavekurven indeholder:

Man skal være fyldt 18 år for at købe denne gavekurv.

Yderligere produktinfo

Firma gavekurv

Rigtig lækker firma gavekurv til dine ansatte. Den kan gives til mange anledninger, det er fx et godt valg som firma julegave eller som gave til en reception eller jubilæum.

Den indeholder mange lækre ting, som med garanti vil falde i god smag.

2 plader chokolade og mandler fra danske Xocolatl, 5 lækre flødeboller fra Spangsberg, 3 stk Ferrero Roche kugler

God øl og kaffe

Der en god øl fra Svaneke Bryghus, Jakobsen og en fantastiske kæmpeøl fra Grimbergen med korkprop, som man kender det fra champagne.

Der er også en friskkværnet kaffe blanding.

Gavekurv med rødvin

Til firmagaver er det næsten et obligatorisk element med rødvin i gavekurven. Derfor har vi også valgt 2 lækre rødvine, som kan sammensættes med mange forskellige retter.

ZIN FAN DEL – Zinfandel Lodi – Limited Edition No 1. 2018 – En flot Californisk solskinsvin. Det er meget svært og finde en flot Zinfandel til de rigtige penge – det er hermed gjort. En fyldig, frugtrig og smagfuld vin lavet på Zinfandel druer fra Lodi området i Californien. Den har en flot, dyb farve og aromaer af brombær og ribs med en antydning af krydderi. Masser af saftige bær, sødme i smagen og sort peber løfter vinen til en lang, lækker finish.

Nyd denne vin ved en temperatur på 16 – 17 grader sammen med rødt grillet kød, kalvekød, svinekød, pastaretter, kinesisk eller thairetter, krydrede retter og ost.

75 cl. 14 % Alkohol.

VIEJO FEO Cabernet Sauvignon 2019 – Vina Tinajas Maule Valley Etiketten viser en grim mand, der står ved siden af et spejl, som afslører – at det er skønheden indeni, der tæller. Vinen er intens, har karakter og identitet. Farven er intens rød. I næsen afsløres aromaer af bær, blommer, vanilje og sort peber. I ganen er vinen silkeblød med en rund, kompleks tannin samt en god karakter.

Den fremragende struktur understreger en vedholdende og rig afslutning. Vinen er meget frugtagtig og let at drikke og kan derfor nydes både alene eller sammen med oksekød, kylling, svinekød, pasta eller ost. Den er blød og lækker med en lang eftersmag.

75 cl. 13,5 % alkohol.

Maule Valley, der ligger 260 km syd for Santiago – Chiles hovedstad, er en region med voksende vinproduktion, der daterer sig helt tilbage til den spanske kolonitid. I dag er der omkring 25.700 hektarer dyrkede vinstokke, opdelt i 9.000 hektarer med hvide druer og 16.000 med røde druer.

Der er forskellige under-zoner i Maule Valley. Denne vin kommer fra deres egen vingård – “Fundo Lagares del Maule”, der ligger i Villa Alegre, der er et koldere område nær Andesbjergene, hvor den signifikante temperaturforskel mellem dag og nat giver dem mulighed for at udvikle vine med dyb farve og intense aromaer.

Andre har købt