Du er særlig Gaveæske - Treas.dk

Du er særlig Gaveæske

579,00 kr.

Yderligere produktinfo

Du er særlig gaveæske – til hende der er helt særlig.

Denne gaveæske er den flotteste venindegave. Bestil en gave der ikke kommer fra hendes ønskeseddel og overrask hende godt og grundigt.  Denne gaveæske er en gaveide til veninde, og en gaveide til en dagplejemor eller blot en gave til datter som du holder så meget af.

Giv en gave der ikke er fra en ønskeseddel – det er nemt og bringer glæde.

Denne gaveæske kalder vi Du er særlig. Det gør jeg fordi jeg vil opfordre dig til at sende den til hende du har kær, og hende du synes er helt særlig. En gaveæske fra Treas er en personlig gave, enhver kvinde ville elske at modtage. Gaveæsken indeholder et smukt forgyldt armbånd fra By Jolima, der passer til alle kvinder og ligger så smukt sammen med fx. et ur. Her får du også lækkert chokolade fra Xocolatl, et par lilla stearinlys der oser af forår og glæde. Og til sidst får du også en Favoritkop fra Design letters med ordet LOVE på. Denne æske er en af vores mest populære æsker, og passer perfekt som en veninde gave til under 600 kr..

En gave der bliver husket og værdsat

En gaveæske fra Treas er en personlig gave, der imponerer modtageren og overrasker. En overraskende gave til hende du holder af. Gaven er perfekt til alle anledninger, og den er fx. tit købt til venindegave, konfirmation eller studentergave. Vi har sammensat en række gaveæsker som du kan se HER, og ellers kan du sammensætte din helt egen personlige gave HER.

Vi tilbyder at du kan sammensætte en gaveæske, så den passer perfekt til modtageren. Hvem ville ikke elske at modtage en personlig gaveæske du selv sammensætter? Slip kreativiteten løs og bland din helt egen, der passer perfekt til anledning, personlighed og budget.

Fordi du er dig gaveæsken koster kun 579 kr., og i gaveæsken får du 4 flotte gaver i en gaveæske. En gave i form af gaveæske egner sig blandt andet som gave til fødselsdag, eller som en venindegave, konfirmationsgave eller studentergave. Den helt perfekte gave findes nok ikke, men en gaveæske fra Treas kommer langt derhen.  Lad os hjælpe dig med at ramme plet med gave søster eller give dig en gaveide til hende.

Vi sender gerne gaveæsken direkte til modtageren – og hvis du ønsker så håndskriver vi også kortet for dig.

Forslag til anledning til at give Smil til Verden gaveæske til hende:

  • Venindegave
  • Gave til søster
  • Mors dags gave
  • Valentinsgave
  • Gave til kæreste
  • Kærlighedsgave
  • Fødselsdagsgave til veninde

Andre har købt