Pink love gaveæske - Treas.dk

Pink love

275,00 kr.

Yderligere produktinfo

Pink love gaveæsken

En perfekt anledning til at give denne gaveæske kan fx være til jeres dagplejemor; Jeres barn er ved at slutte i dagplejen, og som tak for al den kærlighed jeres barn har modtaget af dagplejemor, har hun fortjent en personlig gave. Derfor har  har hun fortjent denne lækre Dagplejemor gave Love gaveæske til kun 275 kr.

Hvilken gave til dagplejemor er den bedste? En dagplejemor har et utrolig vigtigt og personligt job, derfor er det også vigtigt at en gave er personlig med nogle lærke ting du ved hun vil blive glad for som fx en ting til hjemme som en vase, stearinlys eller et lille smykke, eller noget så simpelt som noget lækkert chokolade.

Det vigtigste i gaven til dagplejemor er at man giver en gave som udtrykker personlighed. Man skal vise hvor meget hun har betydet for jeres børns opvækst.

En dagplejemors vigtigste egenskab er kærlighed, derfor har vi med denne gaveæske udvalgt ting i kærligheds farve lyserød. En lyserød LOVE vase fra Design Letter, 2 twistede Hot pink stearinlys fra Kunstindustrien og en lækker plade hvid chokolade fra Xocolatl.

Vi har gjort os til specialister i lige netop personlige gaver med høj kvalitet. De skaber glædessikkerhed for dig i valget af en personlig gave.

Gave til mange anledninger

Så hvis man har svært ved at finde en julegave til dagplejemor, så kan denne gaveæske med fokus på hjemme med en vase og stearinlys og det søde i chokoladen, være en rigtig god gaveide til dagplejemor.

Gave med en personlig hilsen

Det giver et ekstra pift til gaven med en personlig hilsen til dagplejemor.

Men hvad skriver man til sin dagplejemor?
Det kan fx være en lille anekdote om en episode i dit barn dagpleje tid. Eller til de kreative kan det være et sødt lille digt som fx:

“Når en af lykkens døre lukker sig,
åbner der sig en anden.
Tak for at have fulgt mig godt på vej,
jeg åbner den nye dør med trygheden
du har givet mig”

Vi har flere gaveæsker specielt sammensæt til dagplejemor, så hvis du ikke ved hvad du skal give jeres dagplejemor, så kan I kigge blandt vores forskelige dagplejemor gaveæsker i flere prisklasser og med forgyldt armbånd eller ferskvandsperle halskæde.

Du kan også blande din egen gave på Treas.dk. Vi har et stort udvalg af flotte smykker, hårpynt, selvforkælelse, interiør, delikatesser og Meraki selvforkælelse.

Husk at når du er ved kassen kan du skrive en lille personlig besked. Vi håndskriver beskeden til æsken.

Andre har købt