Dagplejemor afskedsgave - hjertevarme - Treas.dk

Dagplejemor afskedsgave – hjertevarme

399,00 kr.

Yderligere produktinfo

Dagplejemor afskedsgave – hjertevarme

Jeres barn er ved at slutte i dagplejen, og som tak for al den kærlighed jeres barn har modtaget af dagplejemor, har hun fortjent en personlig gave. Derfor har  har hun fortjent denne lækre Dagplejemor afskedsgave hjertevarme gaveæske til kun 399 kr.

Hvad giver man sin dagplejemor i afskedsgave? En dagplejemor har et utrolig vigtigt og personligt job, derfor er det også vigtigt at en gave er personlig med nogle lærke ting du ved hun vil blive glad for som fx en ting til hjemme som en vase, stearinlys eller et lille smykke, eller noget så simpelt som noget lækkert chokolade.

Det vigtigste i gaven til dagplejer er at man giver en gave som udtrykker personlighed. Man skal vise hvor meget hun har betydet for jeres børns opvækst.

En dagplejemors gør sit ypperste hver dag for at din barn skal have det godt, og med denne gaveæske kan I give hende en yderst personlig gave, som vil blive højt værdsat som et evigt minde. Gaveæsken er med et forgyldt armbånd med dobbeltlænke fra By Jolima og 2 chokoladeplader af den lækreste kvalitet fra Xocolatl: en plade hvid chokolade og en chokoladeplade med toppet med røde bær.

Vi er specialister i lige netop personlige gaver med høj kvalitet. De skaber glædesgaranti for dig i valget af en personlig gave.

Den gode gave

Så hvis man har svært ved at finde en afskedsgave til dagplejemor, så kan denne gaveæske med fokus på det personlige med armbåndet og det søde i chokoladen, være en rigtig god gaveide til dagplejemor som afskedsgave når jeres barn stopper i dagplejen.

Vi har flere gaveæsker specielt sammensæt til dagplejemor, så hvis du ikke ved hvad du skal give jeres dagplejemor, så kan I kigge blandt vores forskelige dagplejemor gaveæsker i flere prisklasser. Er denne lidt over budget kan du finde en dagplejemor gaveæske til under 300 kr. her eller vores mest eksklusive dagplejemor gaveæske her med ægte ferskvandsperle.

Du kan også blande din egen gave på Treas.dk. Vi har et stort udvalg af flotte smykker, hårpynt, selvforkælelse, interiør, delikatesser og Meraki selvforkælelse.

Husk at når du er ved kassen kan du skrive en lille personlig besked. Vi håndskriver beskeden til æsken.

Andre har købt