Be my Valentine Gaveæske - Treas.dk

Be my Valentine Gaveæske

399,00 kr.

Yderligere produktinfo

Be my Valentine Gaveæske til kvinden i dit liv

Denne gaveæske er en ideel gaveide til Valentinsdag, hvis du ønsker at komme hjem med noget andet end blomster. Gaveæsken indeholder to ting, der står kvindens hjerte nær. Smykker og chokolade. What’s not to like?
Mangler du en gave til Valentines Dag så er denne gaveæske den perfekte gaveide til hende du elsker.

Gaveæske med selvforkælelse, smykker og chokolade

Vi er specialister i at lave gaveæsker, der indeholder mange gaver i en. Selvforkælelse i form af cremer fra Meraki, klassiske smykker og perler fra By Jolima, og lækkert chokolade. Her finder du mange gaveideer til hende til Valentins Dag, og vi garanterer at de rammer plet.

Vælg at komme hjem med en anderledes gave til Valentines dag, og overrask kvinden i dit liv. Det er den perfekte dag, til at vise kvinden i dit liv at du sætter pris på hende.

Vælg en nøje sammensat gaveæske eller bland din egen.

Gaveæskerne fra Treas er tidsløse og klassiske gaver, der glæder kvinderne i dit liv. En gave til din mor, gave til søster, eller en gave til bedste veninde. Uanset anledning så har vi en gaveæske der passer til hende. Den perfekte gaveide til hende. Personlig gave der glæder.

Se vores udvalgt af sammensatte gaveæsker HER – eller bland din egen HER. Vores gaveunivers er smækfyldt med gaveideer til hende, og vi har noget der passer til alle. Be my valentine gaveæske kan du bestille her på siden, eller kig på det store udvalg gaveæsker hvor der er en gaveæske for alle kvinder.

 

Andre har købt