Gaveæsker til hende - Treas.dk

Gaveæsker til hende

DEN PERFEKTE GAVE OG ET OPRØR MOD ØNSKESEDLER. 

Den perfekte gave er svær at finde. Derfor har vi skabt et gaveunivers hvor du finder inspirerende og flotte gaver, til enhver anledning. 

Vi giver dig et stort udvalg af sammensatte gaveæsker, fyldte med alt fra smykker og selvforkælelse, til hårpynt og strømper. Uanset hvilken anledning, alder eller personlighed du skal fejre, så har vi noget modtageren kommer til at elske. 

Vil du selv bestemme 100% hvad din gaveæske skal indeholde, så kan du også sammensætte din helt egen. Gå til vores personlige gaveunivers, og vælge blandt hundredvis af varer, og bland selv din egen gaveæske. Slip kreativiteten løs, og bland løs. Vi pakker det lækkert ind for dig, i en smuk gaveæske med bånd og kort. Vi glæder os til at se hvad du finder på. 

Efter min mening, skal gaver ikke udelukkende være noget du køber ud fra en ønskeseddel. Tænk, hvis du kan vælge og give en gave, og OVERRASKE modtageren med noget hun ikke selv havde tænkt på. Og ramme plet. 

Gaveæsker er en god gaveide til hende du holder af. Det er ikke altid nemt at finde den helt rigtige gave, men her har du gaveideer til hende. Gaveæsker med lækkert indhold er perfekte som gave til morsdag. Det kan også være en gave til en god veninde, eller en fødselsdagsgave til din søster.
Vi har gjort os umage i at sammensætte gaveæsker i alle prisklasser, og hvor der er noget for alle. Vælg den der passer bedst til kvinden der fortjener en lækker og overraskende gave.
Finder du ikke den HELT rigtige, eller vil du tilføje mere til gaveæsken?
bland din egen gaveæske i vores personlige gaveunivers.

Velkommen til TREAS – et inspirerende gaveunivers med gaver der overrasker og GLÆDER.